‘Gola istina’ Hrvatske! Glasnović: ‘Plan je izbrisati hrvatski nacionalni identitet’

screenshot

U nastavku 11. sjednice, saborski zastupnici će se izjašnjavati o tristotinjak amandmana na izmjenu Zakona o privatizaciji INA-e od kojih je većinu podnio Klub zastupnika SDP-a.

Zastupnici Kluba započeli su sjednicu, a za riječ se javio Željko Glasnović.

“Poštovane kolege i kolegice, slušam kukanje i žalbe ponovno. Hrvatska se nalazi na prvoj bojišnici novoga i staroga rata. To je dokazano prošlog tjedna, kad smo vidjeli kako su glasali demokršćani kod zakona o referendumu. Postali su humanitarci sad, a imaju dosje u Beogradu. Tko je u Hrvatskoj čuo za Frankfurtsku školu sociologije, osim kadrova UDBA-e. Taj plan se odvija na terenu, razaranje države, nacije i obitelji. Masovne migracije, da se sruši identitet. Uskoro Kanada više neće biti zapadni svijet. Najpopularnije ime u Engleskoj je Muhamed. Marseille izgled kao čaršija u Maroku. Legalizacija droge je također dio taktike Frankfurtske škole, uskoro ćemo imati pet WC-a u Saboru, muškarci koji ne znaju da su muškarci i slično”, rekao je Glasnović.

“Imate visoku partijsku školu, taj Filozofski fakultet. Uvijek imate iste glave tamo. Sjećamo se i hrvatskih medija. U tiskanim medijima su i mene kvalificirali kao nacista. Imate i neke konzervativne listove koji daju prostor bivšim udbašima koji sad govore da su spasili hrvatsku državu. Oni vole hrvatsku državu kao ‘mater ludu kćer’. Imate dva karaktera. Jedan je došao s lijesom s hrvatskom zastavom, a mogao je staviti Obersnela ili Jakovčića u lijes, pokriti jugoslavenskom zastavom i doći ovdje na trg. Imate i drugog karaktera. Vidite po fizionomiji i fenotipu da je jugozomboid, faca mu prosi lijevi direkt. On dolje baca jaja na Tuđmana, ne smeta njemu Tuđman, njemu smeta da drug Tito nije valoriziran. Imate jednu grupaciju ovdje, koju je Hrvoje Šarinić doveo u Sabor 1993. godine, Grand Orijent loža, plan je do 2036. godine izbrisati hrvatski nacionalni identitet, a mi šutimo. Zašto nisu u zatvoru ovi iz Uljanika, to su prava pitanja, a što ćemo kad živimo u državi gdje je ‘Gola istina’ najprodavanija knjiga, a novinar godine cirkusant Zoran Šprajc”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI