GRAĐANI BJESNE! NAJEZDA CRVA U LIDLOVIM PROIZVODIMA! Ovo nije slučajno: Zaposjeli njoke, čokolade, ajvar

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

U posljednje vrijeme, građani sve intenzivnije na Facebook profilu trgovačkog lanca Lidl objavljuju fotografije proizvoda koje su zaposjeli crvi, a izgleda da je riječ o pojavi koja traje više od nekoliko mjeseci, a na koju nitko od nadležnih nije reagirao.

”Proteinska prehrana u vašim njokima”, piše tako jedna građanka koja je na Lidlov fejs profil priložila i fotografije njoka u kojima je nabasala na crva.

Tu međutim nedaćama s crvima nije kraj.

“Lidl Đurđevac – po drugi put, više ne kupujem Vaše čokolade i ne trebam bon od 50 kn isprike, odbijam ga. Apsolutno me ne zanima tko je kriv, pišem u nadi da nekog od proizvođača ipak to zanima. Ne mislim dalje otvarati čokoladu, ljuta sam. Podaci o čokoladi: bar kod: 20080181. Lot: L29105. Na ovu objavu nije potrebno odgovarati.
Update: Radi se o crvima u 200 g čokolade, ljubičastog omota sa lješnjacima i grožđicama. Ne želim nikome nanijeti štetu, želim da se ovo ne ponavlja. Sve drugo sam napisala što mislim. Update 2: Nitko nije bezgriješan, ali Caman”, piše nadalje žena koja je priložila fotografiju čokolade na kojoj su također vidljivi crvi.

Kada je o čokoladama riječ, i drugi građani imaju prigovore upravo zbog pojave crviju. ”Pozdrav, toliko volim vaše čokolade da ih redovito kupujem…do nedavno. Kada sam vidjela crve u čokoladi s bademima, a rok trajanja je do 2020., skoro sam povraćala. Nevjerovatno. I kako sada da nastavim kupovati kod vas? Hmmm”, pita se tako jedna žena, dok je druga također priložila fotografiju čokoladice na kojoj su vidljivi crvi.



A da se ne radi tek o pukoj slučajnosti potvrđuju i fotografije ajvara kupljenog u Lidlu, u kojem je građanka također nabasala na crve.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI