GRADONAČELNIK BANJA LUKE UČIO SAVJETNICU KAKO JAHATI: ‘Ispraviš leđa, uzmeš moju kragnu kao da su od konja…’

Foto: Screenshot/YouTube

Internetom kruži snimka u kojoj žena u uredu sjedi na leđima gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, a on ju uči kako jahati konja.

Snimka je ubrzo postala viralna te je izazvala brojne reakcije.

Stanivuković je poznati ljubitelj konja i jahanja, a čini se da je svojoj suradnici odlučio utažiti znatiželju i dopustiti da ga “uzjaše”, kako bi joj iz prve ruke objasnio kako jahati konja.

Lokalni mediji pišu da je suradnica Olga Babić,  zaposlenica Gradske uprave i Stanivukovićeva desna ruka, no još se ne zna tko je snimio video.

“Ispraviš leđa, uzmeš moju kragnu kao da su od konja uzde i to su dizgini”, objašnjava Stanivuković.



Djevojka mu se za to vrijeme sjedila na leđima i vikala “Ojha”, a na kraju je zaključila  “Koja si ti konjina”, nakon čega su oboje prasnuli u smijeh.

Na video je stigla reakcija i iz SNSD-a, u iz kojeg navode da je sada “potpuno jasno o kakvom se gradonačelniku i njegovom kabinetu radi”.

“Snimka koja se pojavila u medijima, na kojoj suradnica Draška Stanivukovića njega jaše kao konja, i to u uredu za koju se iskreno nadamo da nije u prostorijama Gradske uprave, govori o neozbiljnosti gradonačelnika i činjenici da je u Gradsku upravo doveo svoje prijatelje da se igraju s gradom i narodom. Poručujemo Drašku Stanivukoviću da može slobodno da ga jaše koliko hoće, ali da on sjaše s naroda i prestane nas sve sramotiti. Dok se igra konjića, grad Banja Luka postaje slučaj kojeg sada mnogi i ismijavaju”, poručili su mu iz SNSD-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI