GRADONAČELNIK BANJE LUKE O ODNOSU S HRVATSKOM: ‘Glavni neprijatelj nisu ni Hrvatska ni Federacija BiH već jedan dio vijećnika u mom gradu’

Izvor: N1

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković govorio je za N1 o nešto opuštenijim temama nego inače. Tako je rekao da ga “spontanost najbolje opisuje kao čovjeka”.

“Tu sam ono što sam ja. Živim svoj život, posebno u politici. Netko sam tko je kao mlad ušao u politiku i to iz bogate obitelji. Ne trebaju mi novci. Moja je obitelj poznata po dobrom”, istaknuo je Stanivuković.

Osvrnuo se i na to da mu je na početku bilo neobično što je popularan, a danas ga prepoznaju svugdje.

“Prepoznaju me i van BiH. Idem na more i u Hrvatsku i Crnu Goru. Obožavam svaki dio Balkana”, rekao je.

Govoreći o svojim počecima i ulasku u politiku, prisjećajući se videa i aktivnosti na društvenim mrežama, rekao je da je sve drugačije bilo jer je bio mlad, te da danas neke stvari ne bi napravio.“Bio sam ponosan na video o asfaltu, ali danas to ne bih napravio kad sam gradonačelnik. Zbog svega toga što radim atipičan sam političar. Ne volim klišej, volim da je na moj način”, naglasio je gradonačelnik Banje Luke.

Govorio je o projektima u Banja Luci te istaknuo kako se nakon 20 godina gradi nova škola. Dodao je kako je to jedini grad koji je platio legalizaciju vjerskih objekata.

“Posjetio sam i džamiju i crkvu, želim biti u Banjoj Luci gradonačelnik svima. Najveći neprijatelj Banje Luke jedan je dio vijećnika iako nisu rođeni u ovom gradu, žive u ovom gradu. Nisu neprijatelji ni Zagreb, ni Federacija BiH”, zaključio je Stanivuković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI