GRMOJA I KAPULICA PONOVO U SUKOBU: Rasprava se vodi oko afere Janaf!

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja i HDZ-ov zastupnik Mario Kapulica u četvrtak su se sukobili oko afere Janaf tijekom saborske rasprave.

Nikola Grmoja je tom prilikom spomenuo Kapulici kao kuma Gorana Puklina, kojeg se sumnjičilo za skrivanje milijuna Dragana Kovačevića, bivšeg predsjednika Uprave Janafa.

Nakon saborske rasprave Kapulica je naglasio kako je prije dva mjeseca pozvao Grmoju na detektor laži kako bi se provjerila istinitost tih izjava te da će se onaj za kojeg se pokaže da laže povući iz politike.

“Osobno sam se podvrgnuo dvama poligrafskim testiranjima na kojima sam prošao, a Grmoja se služi lažima, lažnim optužbama, denunciranjem i upornim ponavljanjem neistina”, izjavio je.

“Grmoja nije otišao iz politike, nema ni časti, ni dostojanstva, ni poštenja i ne drži do svog imena”, dodao je.



“Za njega i za građane bi bilo puno korisnije da ne sudjeluje u političkom životu, a minimum koji bi se nakon ovoga trebao dogoditi da Grmoja više ne obavlja nijednu čelnu dužnost u saborskom tijelu jer ne znamo s kojim interesnim grupacijama i obavještajnim podzemljem kao predsjednik Antikorupcijskog vijeća surađuje, truje medijski prostor i denuncira ljude”, nastavio je Kapulica.

Grmoja je komentirao ovaj istup.

“Ako sam pogriješio u izjavi o njegovom mogućem odlasku u Slovensku, nisam pogriješio u meritumu jer je njegova povezanost s akterima afere Janaf puno dublja”, rekao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI