GRMOJA JOŠ JEDNOM POZVAO GRAĐANE NA POTPISIVANJE ZA REFERENDUM: ‘Nakon Božića moguće su covid potvrde u restoranima, kafićima i teretanama’

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja u utorak je u slobodnom govoru još jednom iznio stajalište Mosta o predloženim izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Ponovno je pozvao građane da potpisima podrže inicijativu za raspisivanje referenduma o ukidanju covid potvrda.

“Potpišite za referendum, to je posljednja crta obrane da se zaustave mjere koje nemaju nikakvog smisla i najave obveznog cijepljenja”, rekao je Grmoja.

Prozvao je Vladu da tim zakonskim izmjenama, o kojima će Sabor raspravljati u četvrtak, osim kazni za dužnosnike koji ne žele dijeliti građane na cijepljenje i necijepljene, želi “podvaliti” i širu upotrebu covid potvrda.

Grmoja je najavio mogućnost da nakon Božića covid potvrde budu obvezne i u kafićima, restoranima i teretanama.

Saborski zastupnik Stephen Nikola Bartulica (DP) u slobodnom se govoru usprotivio inicijativi novog čelnika zagrebačkog SDP-a Viktora Gotovca da se u gradu vrati Trg maršala Tita.



“Vidimo opet najave da bi se moglo vratiti ime jednom zagrebačkom trgu po komunističkom diktatoru.. neki zarobljeni umovi i dalje su u ideološkim okovima i Demokratski pokret o tome neće šutjeti”, naglasio je Bartulica.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI