GRMOJA: ‘Korupcija je premrežila gotovo sve pore društva, vrijeme je da to građani kazne na izborima! Plenković je sve nervozniji’

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja gostovao je na N1 televiziji gdje je govorio o nadolazećim izborima i stanju u HDZ-u. Poručio je kako je korupcija premrežila gotovo sve pore našeg društva i da je vrijeme da građani to kazne na izborima.

“Ona je premrežila gotovo sve pore našeg društva. Mislim da je građanima dosta toga i da će početi otvarati oči i početi izlaziti na izbore. Političari se jedino boje toga da izgube na izborima“, rekao je Grmoja.

Rekao je između ostalog kako dvije najveće stranke HDZ i SDP nastoje držati status quo i da se Most zalaže za promjene.

Osvrnuo se i na Andreja Plenkovića za kojeg kaže da je sve nervozniji zbog navodno lošeg stanja u njegovoj stranci.

“Ako je itko nervozan, to je Plenković. Čujem po saborskim hodnicima da su mu gotovo svi otkazali poslušnost, da je jako nervozan, da je uvjeren da ga svi ruše. Možda otud takva nervoza. Čujem da su mnogi ministri u nemilosti, od Butkovića pa nadalje. Čujem da je i Vladimir Šeks više nije blagonaklon prema Plenković, a da ni Gordan Jandroković nije baš najzadovoljniji. Vidjet ćemo što će biti u HDZ-u”, zaključio je Grmoja.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI