GRMOJA OBJAVIO NA FACEBOOKU: ‘Napali djevojke koje skupljaju potpise za referendum, u šoku su!’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dvije volonterke MOST-a napadnute su na štandu pokraj jednog zagrebačkog studentskog doma. Slučaj je prijavljen policiji. Nikola Grmoja iz MOST-a o tome je objavio status na Facebooku. Oglasila se i policija.

Iz PU zagrebačke su rekli da su zaprimili prijavu oko 17,35 sati.

“I dalje se utvrđuju sve okolnosti događaja te prema zasad prikupljenim informacijama nije bilo fizičkog sukoba”, objavili su iz policije.

Grmoja je rekao kako je djevojkama prišao muškarac i pitao ih jesu li članice stranke. One su odgovorile da nisu, a on im je rekao da rade za novac.

Odgovorile su mu da su volonterke. Nepoznati muškarac je na to uzvratio da gradom šetaju ljudi koji napadaju takve kao što su one, volontere referendumskih inicijativa.



“Cure su ga pitale je li to prijetnja i rekle su da će zvati 911. Na to je postao jako nervozan, otrgnuo dvije liste s potpisima. Cure su u velikom šoku i strahu. On se udaljio s mjesta, one su ga i fotografirale. Bio je tamo i svjedok koji je sve vidio. Moguće je da se radi o incidentu neuravnoteženog lika, ali moguće i čovjeku kojeg su poslali da se zastraše i obeshrabre naši volonteri. Molim sve one koji nam žele pomoći da se jave za volontiranje, posebno muškarce kako bismo zaštitili naše djevojke na štandovima, ali i potpisne liste s potpisima građana od mogućih krađa”, naglasio je Grmoja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI