GRMOJA OBJAVIO PRIMLJENE PRIJETNJE: ‘Pogledati svoje najdraže kako leže u sanduku zbog tebe i tvog poganog jezika?’

Ivo Cagalj/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svom je Facebook profilu objavio prijetnje koje je primio zbog izjava o antipedofilskom zakonu i zabrani, kako on to naziva, LGBTQ propagande.

“Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji”, napisao je Grmoja i naveo primjere prijetnji.

“Prvo poruka: “Jesi li spreman umrijet za svoja uvjerenja”, “Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?” uz sliku djevojčice/djevojke, žene i starije žene u mrtvačkom sanduku kao i poruku “ Oj Nikola, neka neka, duboka te jama čeka” i mnoge druge prijetnje!”.


Piše, da su prijetnje upućene samo njemu, ne bi to prijavljivao policiji, no ovako je prisiljen.

“Ovo je posljedica medijske harange u kojoj mi nije bilo dopušteno da iznesem kritiku LGBTQ politika i propagande iako sam cijelo vrijeme pozivao na poštivanje svake ljudske osobe neovisno o uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji. I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom. Dopustimo drugima da slobodno iznose svoje stavove i uvjerenja, više se slušajmo a manje vrijeđamo. Imajmo poštovanja za svakog čovjeka. Ova Hrvatska pripada svakom njenom građaninu, neovisno o vjeri, naciji i seksualnoj orijentaciji. Neću dopustiti da se svaka kritika agresivnih LGBTQ udruga i njihovih politika prikazuje kao mržnja i isključivost. To je put u totalitarizam”, piše Grmoja.“Branit ćemo naše vrijednosti, nećemo dopustiti da nam se nameću sulude ideje da su rod i biološke datosti društveni konstrukt. Naše vrijednosti ćemo braniti i nećemo se dati ustrašiti. Kako bi se smirile tenzije namjeravam ne potencirati ovu temu do konačnog predstavljanja zakonskih rješenja koje planiram za jesen”, zaključio je Grmoja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI