GRMOJA OPTUŽIO SVE ONE KOJI GLASAJU ZA GLAVNU DRŽAVNU ODVJETNICU: ‘Svi oni sudjeluju u zločinačkom pothvatu’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja za N1 je govorio o potpori premijera Plenkovića i vladajuće većine glavnoj državoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek.

“Ovo je neviđena sramota čemu svjedočimo. Mislim da se nikad u povijesti hrvatske politike takvo što nije dogodilo. Imamo činjenicu da je Hrvoj Šipek lagala u Saboru dva puta. Sad izlaze i nove informacije o brifingu koji se dogodio ove godine”, rekao je Grmoja.

Napomenuo je da je DORH imao sve dokaze da zaključi slučaj Softver i da pokrenu istragu o Gabrijeli Žalac, ali da to nisu napravili.


“Ono što je najžalosnije, u priopćenju DORH-a, DORH zapravo obmanjuje javnost kad kaže da nisu trebali obavijestiti Ured europskog javnog tužitelja jer su izvidi bili gotovi”, istaknuo je.

Dodao je kako DORH i dalje laže i obmanjuje javnost kako bi zaštitio glavnu državnu odvjetnicu.“Svi oni koji će danas dignuti ruku za izvješće Hrvoj Šipek sudjeluju u udruženom zločinačkom pothvatu protiv naših institucija, protiv našeg pravosuđa pa i protiv borbe protiv korupcije. Ja ne znam odakle im obraz ovako se ponašati. Mislim da više niti jedan hrvatski građanin nakon ovog danas ne treba poštivati naše institucije. Oni su ovim činom pomilovali glavnu državnu odvjetnicu zato što je ona njih milovala onda kada je to trebalo”, naglasio je Grmoja.

Postavlja se pitanje, dodao je, što je s Tolušićem i ostalim ministrima koji su trebali otići.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI