GRMOJA POZIVA LJUDE NA POTPISE ZA REFERENDUM: ‘Stožer je kompromitiran, a covid potvrde su diskriminatorne’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja rekao je u petak u Splitu da dva dana u Marmontovoj ulici od ranog jutra do ponoći čeka potpise ljudi za referendum protiv covid potvrda. Istaknuo je da je “Stožer kompromitiran, a covid potvrde su diskriminatorne”.

Ponovio je kako epidemiološke mjere nisu bile potrebne kad su se slavile izborne pobjede i feštalo na mostu Pelješac, a s druge strane se građane teroriziralo kada je god to Stožeru odgovaralo. Ocijenio je da su covid potvrde diskriminatorne, da nemaju nikakvog epidemiološkog učinka i da je zbog njih virus ušao u bolnice, zdravstvene ustanove i domove za starije.

Istaknuo je da Stožer više ne može upravljati krizom i da kompromitirajuća vladajuća većina ne može odlučivati o ljudskim pravima i slobodama.


Ponovio je da o tome može odlučivati Hrvatski sabor i to dvotrećinskom većinom.

“Referendumom ukidamo Stožer i covid potvrde. Dragi ljudi, najavljuju vam covid potvrde za djecu, kao i obvezno cijepljenje. Mi nismo protiv cijepljenja. Neka se cijepi svatko tko to želi, ali smatramo da prisilno cijepljenje nije nešto što hrvatski građani podržavaju. Imate još dva dana, čekamo vas na štandovima, dođite, postanite naši volonteri i uzmite potpisne liste, te nam pomozite da ukinemo Stožer i covid potvrde”, naglasio je Grmoja.Još je jednom ponovio kako smatra skandaloznom SDP-ovu odnosno izjavu Peđe Grbina da  “Most parazitira na smrti sugrađana”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI