GRMOJA STAO U OBRANU MILANOVIĆA I UDARIO NA ŠEKSA: ‘Treba maknuti tu štetočinu i udbaša’!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nikola Grmoja saborski zastupnik MOST-a  komentirao je svađu i otvoreni rat i teške riječi Zorana Milanovića i Milorada Pupovca preko društvenih mreža, u koju se uključio i Šeks rekavši da Milanovića treba opozvati.

Kaže da Most nije za opoziv Milanovića, ali je za micanje Šeksa kojeg zove štetočinom i udbašem u postu na svom Facebooku.

“Zovu me mediji i pitaju hoćemo li podržati Šeksovu inicijativu za opoziv Milanovića. Odgovaram da je predsjednika izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i da bi razlozi za njegov opoziv u saboru trebali biti jako ‘debeli.


Razlog sigurno ne može biti žestoka prepirka s Miloradom Pupovcem do koje je došlo jer Milorad nije ispunio očekivanja PRH.

Uostalom, ako ćemo iskreno, a jedino tako znam, i sam sam pobornik fajta bez rukavica. Volim nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli. Nisam pobornik naučenih frazetina i briselskog novogovora.
Dakle, nećemo podržati Šeksovu inicijativu ali sam spreman odmah dati potpis i dignuti obje ruke za konačno micanje štetočine i suradnika UDBA-e Šeksa iz hrvatske politike i pravosuđa”, napisao je Grmoja.Facebook Comments

Loading...
DIJELI