GRMOJI JE SAD PREKIPJELO: Poludio na Plenkovićeve optužbe da drže ljestve Milanoviću: Nazvao vas je talogom! Dosta je bilo!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Jučer je svoje rekao Milanović a danas je na red došao Plenković. Reagirao je na Milanovićeve objave na Facebooku i u sve uvukao i MOST. HDZ spominje i opoziv predsjednika no za to će mu trebati dvotrećinska većina u Saboru. Plenković je de facto rekao da ga tome priječi činjenica da u Saboru za to ne bi skupio dvotrećinsku većinu jer predsjednika podržava MOST.

“Ako se ovako nastavi, može se i o opozivu razgovarati, ali kao što vidimo, to neće proći. Nismo zaboravili tko mu je pomogao da bude izabran… Glume nekakvu klerikalnu desnicu, a u biti su za predsjednika koji dolazi s lijevog spektra. Tu mislim na Most. To njihovi birači moraju znati”, rekao je Plenković.

Ova rečenica i konstatacija premijera nije mogla proći bez odjeka pa se odmah na društvenoj mreži javio Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja.

“Plenković je upravo sve vas koji se ne slažete s inicijativom udbaškog suradnika i štetočine Vladimira Šeksa za opoziv PRH nazvao talogom društvenih mreža! Most nije podržao Milanovića niti je bio naš izbor, ali sigurno nećemo smjenjivati predsjednika jer je prozvao Plenkovićeva vjernog koalicijskog partnera Milorada, posebno ne na inicijativu Šeksa, Bačića i Šeparovića, klike koja je okupirala naše pravosuđe. Tko god nije na njihovoj liniji taj je talog, neprijatelj države i onaj koga treba isključiti iz političkog života”, piše Grmoja.

Dodap je još da je dosta njihovog zuluma, dosta je njihovog privatiziranje države i institucija, a Plenkoviću, Bačiću i Šeksu poručuje da je ‘dosta njihovih prstiju u hrvatskom pravosuđu kao i određivanja što ćemo misliti i što govoriti!’.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI