GROZAN KOMENTAR! Tomaševićev savjetnik ubijanje katoličkih svećenika nazvao ‘dobrim starim vremenima’, Sladoljev traži osudu

Facebook

Zastupnik Mosta u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Marko Sladoljev upozorio je na grozan komentar glavne osobe zadužene za odnose s javnošću platforme Možemo! Josipa Jagića.

Naime, nakon što je kontroverzni Indexov kolumnist Gordan Duhaček sa smiješkom napisao na društvenim mrežama kako “nitko nije poubijao više katoličkih svećenika od Hrvata ljevičara”, Josip Jagić nostalgično je dodao kako su to “dobra stara vremena”.

Riječ je o vlasniku tvrtki Signal Media i Melden komunikacija, koji je, među ostalim, zadužen za odnose s javnošću političke platforme Možemo! koja je na vlasti u Gradu Zagrebu.

Osim Možemo!, Jagića je 2014. godine kao glasnogovornika angažiralo tadašnje Ministarstvo zdravlja, a u srpnju 2019. angažirao ga je i ured europskog zastupnika Tonina Picule.

Komentar pun mržnje osudio je gradski zastupnik Mosta te bivši saborski zastupnik Marko Sladoljev te zatražio od platforme Možemo! raskid poslovanja s Jagićem, kao i javnu ispriku gradonačelnika Tomislava Tomaševića.



“Gnjusan, neljudski, anticivilizacijski komentar! Možemo pod hitno mora raskinuti suradnju s ovim čovjekom, a gradonaćelnik Tomašević i platforma Možemo! trebaju se ispričati”, napisao je Sladoljev na društvenim mrežama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI