HAAG PUŠTA DA RATKO MLADIĆ UMRE OD KORONE? Njegov sin prilično je siguran u to

screenshot

Osuđeni ratni zločinac i haški zatvorenik Ratko Mladić, po tvrdnjama njegove obitelji, već tjedan dana ima visoku temperaturu i sve je lošije, no unatoč tome – zatvorski liječnici ga odbijaju testirati na koronavirus.

“Mog oca odbijaju testirati na koronavirus”

Njegov sin Darko vjeruje da ga u Haagu namjerno ne žele podvrći testiranju, te da ga svjesno puštaju da umre:

“Nitko nam ne govori je li virus ušao u zatvor, ali mi znamo da moj otac tjedan dana ima visoku temperaturu. Jako smo zabrinuti. Kažu nam da je temperatura posljedica nekakvog toplotnog udara. Pa, to je suludo! Iscrpljen je i anemičan, a nakon par minuta razgovora sa nama mora leći u krevet”, ispričao je Darko Mladić za Alo.

Temperatura nakon testiranja



Dodao je i kako je njegov otac testiran na koronu prije tri tjedna i kako je nalaz bio negativan, no kako se temperatura pojavila nakon toga. Odvjetnički tim je, kaže, Tribunalu uputio zahtjev na kompletan pregled uključujući i testiranje na Covid-19, ali “to se odbija učiniti”:

“On je ionako narušenog zdravlja. Imao je dva moždana, jedan srčani udar i komplikaciju nakon operacije debelog crijeva. Uz sve to, u ponedjeljak se održava rasprava po pitanju generalove žalbe. Mi smo i protiv toga, ali oni ne odustaju”, kazao je sin ratnog zločinca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI