HABIJAN PROZVAO VANĐELIĆA ZBOG INE: ‘Taj je najpoznatiji general poslije bitke, oporba je s razlogom frustrirana’

Screenshot N1

HDZ-ov saborski zastupnik Damir Habijan gostovao je u  N1 studiju uživo i komentirao pljačku stoljeća, i aferu Ina koja potresa Hrvatsku.

“Oporba stalno ponavlja pozive na izvanredne izbore, ali ako pogledamo zadnje ankete, vidimo da je sve to lažni poziv. Oni mole da do izbora ne dođe. HDZ je ukupno jači od iduće tri stranke po tim anketama”, rekao je.

Habijan kaže da se HDZ nimalo je boji akcija oporbe koje bi mogle uslijediti.

“Bilo je već akcija u Saboru, ali svi smo svjedočili kako je to sve završilo. U podne su bili skupa, a u pola 1 su se posvadili. Njihovo je pravo da budu nezadovoljni i frustrirani jer je ova Vlada na vlasti već 6 godina i dobro upravlja krizama”, rekao je.

Kaže da mu je “neugodno kada netko čini kazneno djelo”.



“Kazneno djelo je za svaku osudu, ali postoji ime i prezime tih osoba i nikada nije dobro generalizirati. Mislim da je poruka da nema nedodirljivih. Ovo je jedan od najsvjetlijih primjera sinergijskog učinka svih institucija u Hrvatskoj, te da je spriječena velika novčana šteta”, ističe Habijan.

Kako navodi, “zločinačka organizacija postupila je diletantski. Zašto su to učinili, ne znam. To će se utvrditi kaznenim postupkom”.

Komentirao je i ulogu Damira Vanđelića, koji je i prije govorio da novac curi iz INA-e.

“On je najpoznatiji general nakon bitke. Odgovornost svakog građana ove zemlje je da, ako posumnja na ovakve stvari, jasno je kojim institucijama se treba obratiti”, zaključuje HDZ-ov Damir Habijan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI