HDZ BLOKADU SABORA USPOREDIO S UPADOM NA CAPITOL: ‘Klaun Raspudić, pehlivan Grmoja & trbuhozborac Miletić…’

Izvor: Facebook

Nakon što je oporba blokiranjem rasprave spriječila neregularni izbor glavnog ravnatelja HRT-a od strane vladajućih, HDZ je preko društvenih mreža prozvao prozvao oporbu za cirkusiranje.

Podsjetimo, da su sjednice Odbora za medija na kojima se odlučivalo hoće li Robert Šveb biti kandidat za glavnog ravnatelja HRT-a bile neregularne, potvrdio je i saborski Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav na današnjoj sjednici.

No, iz HDZ-a oporbu prozivaju za neodgovornu politiku i cirkusiranje.

Oporbino stajanje za govornicom u HDZ-u su usporedili sa provalom dijela Tumpovih simpatizera u zgradu američkog kongresa te usporedno prikazali snimke provale sa jučerašnjim oporbenim stajanjem za govornicom.

Pojedine zastupnike ismijali su pogrdnim nazivima, pa čak i izvrijeđali, a sve skupa nazvali “cirkus oporbom”.



Facebook objavu vladajuće stranke prenosimo u cijelosti:

“ODGOVORNA POLITIKA ili ,,CIRKUS” U GRADU

Cirkus „Oporba“ u vašem gradu!

Nipošto ne propustite! Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja & trbuhozborac Miletić u veličanstvenoj, neponovljivoj predstavi s iluzionisticom Benčić, izbacivačima nepodobnih Grbinom i Ahmetović & akrobatkinjom Mrak Taritaš.

Šteta što „možemovci“ nisu i lonce ponijeli sa sobom. The show must go on! I tako sve do velikog finala – do kaosa i nesposobnosti u ZG Holdingu, raspada Živog zida zbog jedne europske plaće, spiritualne i zastupničke hekatombe u SDP-u & 5 uzastopnih poraza Mosta u Metkoviću, gdje su već dobro upoznali njegove cirkusante.”, stoji u objavi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI