HDZ ima novi razlog za izvanredne izbore ako se nastavi istraga u SDSS-u. Optužnica protiv Miloševića vodi do Pupovčeva pada

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 25. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik piše kako ministar Božinović represijom vraća utjecaj, osvećuje se zato što mu je premijer okrenuo leđa te preko USKOK-a i policije zapovijeda DORH-om.

Odvjetnica Ane Mandac štićenica pravog šefa DORH-a – piše 7dnevno te dodaje kako je uhićenje Horvata Bajiću nadzirala bivša desna ruka. Željka Pokupec ključna je za privođenje ministra – stoji na naslovnici tjednika 7dnevno.

Tjednik donosi i ostale teme:

HDZ ima novi razlog za izvanredne izbore ako se nastavi istraga u SDSS-u. Optužnica protiv Miloševića vodi do Pupovčeva pada.U pulskom zatvoru Bashkim Osmani mirno čeka izručenje španjolskoj. Krijumčarska mreža kokaina vodi do Grbina. Šef SDP-a bio je prokurist tvrtke koja je povezana s međunarodnim kriminalom.

Nepoznata prošlost prvog predsjednika. Tuđman je bio fasciniran Titom. U svojoj nepoznatoj knjizi pokazuje novu dimenziju poltronstva prema Brozu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI