HDZ LIKUJE, JEDVA SU TO DOČEKALI! Zbog prosvjeda brutalno ismijali Grmoju i Penavu: ‘Više je bilo zlobnih mališana nego građana’

Foto: Dragan Matic / CROPIX

HDZ se na svojoj Facebook stranici osvrnuo na prosvjede pred svojim sjedištem u Zagrebu, na Trgu žrtava fašizma, te su objavili  status u kojem likuju i ismijavaju mostovca Nikolu Grmoju.

“Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao – otkaz! Najavljivali su 100.000 prosvjednika i ‘pad Vlade RH+, a okupilo se više dužnosnika tih dviju stranaka nego hrvatskih građana. Došlo je manje ljudi od broja objava i izjava kojima su Grmoja, samoproglašeni mesija Miletić & Penava pozivali na prosvjed”.

“Za MOST-ove zlobne, a nesposobne mališane znali smo da vole parazitirati na lažima i suludim teorijama urote, ali vidimo da je i Penava odlučio ukrcati DP u taj brod”, stoji u objavi vladajuće stranke.

“Kako god, današnji je dan velikoj većini Hrvata samo potvrdio činjenicu da vodstva MOST-a i DP-a nisu u stanju ništa učiniti na dobrobit Hrvatske, a kamoli donijeti sveobuhvatni paket mjera pomoći i osigurati dosad nezabilježena sredstva – 21 milijardu kn kako bi građani i gospodarstvo imali mirnu jesen i zimu”, napisali su iz HDZ-a.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI