HDZ NIJE OSTAO DUŽAN AHMETOVIĆ! Ante Sanader: ‘Ona je SDP-ova komesarka koja očito zna kako je vladao SDP’

Foto: Cropix

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader u četvrtak je odgovorio na prozivke Mirele Ahmetović.

“Očito se radi o tome da Ahmetović više smeta što će Hrvatska postati novo energetsko čvorište za srednji dio Europe”, izjavio je.

Dodao je kako je “do danas ostalo nerazjašnjeno za čije je interese ona to tad govorila te da je jako boli to što je Hrvatskoj na zadnjem zasjedanju Komisije EU dana potpora da proširenjem LNG terminala na Krku postane za ovaj dio Europe novo energetsko čvorište”.

“To je novi scenarij da bi Ahmetović morala ponovno, ne znamo za čije interese, skakati pod bagere ili sprječavati to da Hrvatska postane energetski čvor”, naglasio je Ante Sanader.

Istaknuo je kako je Ahmetović SDP-ova komesarka koja očito zna kako je vladao SDP i misli da i drugi tako funkcioniraju te poručio kako je svima jasno da je pravosuđe neovisno.



“Ako pogledate gradonačelnicu Siska koja do danas nije dostavila dokumente na izričiti zahtjev DORH-a, onda je jasno kakvo je SDP-ovo funkcioniranje i kakva je to neovisnost pravosuđa kakvu su oni imali kad su bili na vlasti”, kazao je Sanader.

Podsjetimo, ranije je SDP-ova politička tajnica Mirela Ahmetović komentirala izjavu premijera Plenkovića te je kazala da “moraš biti ekstremno korumpiran da budeš na čelu HDZ-a”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI