HDZ ODMAH SPUSTIO RASPUDIĆU ! ‘Nisi ti kapacitet za sučeljavanje, jadno jadnije to je MOST’

Screenshot

Nakon što je predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu pozvao Ninu Raspudića da dođe s njim u obilazak Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, a potom ga je Raspudić pozvao na sučeljavanje – Raspudić je danas konkretizirao poziv. Pozvao je Plenkovića na sučeljavanje u ponedjeljak u 12 sati ispred zatvora u Remetincu. Više o tome čitajte OVDJE.

Na njegov poziv odgovorio je HDZ objavom na Facebooku, navodeći da Raspudić “nije kalibar za sučeljavanje” s Plenkovićem.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života hrvatskih građana!

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao – suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om & krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram HDZ-a.



Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrejom Plenkovićem, koji će sutra – za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave – otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona.

Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života hrvatskih građana.

Istodobno druge političare – zbog njihovih razboritih stavova – besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno – jadnije – MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!”, piše u objavi HDZ na Facebooku.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI