HDZ OPORBI IRONIČNO ODGOVORIO: Na udaru se našli Grmoja, Berndardić i Ahmetović! “Spriječili smo njihove zloćudne naume”

Screenshot

Prepucavanje na relaciji vladajućih i oporbe i dalje ne prestaje, a nakon ovotjednih optužbi na račun vladajućih po pitanju pandemije, obnove, cijene energenata i drugih tema, HDZ je odgovorio na svom profilu na Facebooku.

Objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti:

Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju & usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to hrvatski građani već dobro znaju.

Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u Zagreb.

Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u covid-19 krizi i krah turizma te nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku – LNG terminal.Na sreću, naša Vlada i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI