HDZ-ovac O POKUŠAJU PREKIDA DEBATE: Uopće nije bitno tko je tražio prekid sučeljavanja, ionako je pala na nisku razinu

Cropix

HDZ-ov zastupnik Žarko Tušek komentirao je pokušaj predsjedničine savjetnice da prekine sinoćnju debatu predsjedničkih kandidata, javlja N1televizija.

“Ne mislim da je to tako bitna tema, debata je završena do kraja, svi su pokazali što su imali pokazati, predsjednica je pokazala zašto je predsjednica već pet godina, pokazala je svoju državničku notu, staloženost i smirenost. Milanović, s druge strane, nije pokazao ništa posebno osim nervoze, frustracije i čudnog ponašanja“, kazao je Tušek.

Debata, smatra Tušek, jest predugo trajala. “U nekim se segmentima vidjelo da se gubi kompas… u logističkom smislu sve to skupa nije bilo na najvišoj razini”, kazao je.

Podsjećamo, voditelji sinočnje debate na RTL televiziji, oba su predsjednička kandidata obavijestili da je jedan od stožera zatražio prekid sučeljavanja. Dodali su, da je svjetnica predsjednice Renata Margaretić Urlić na RTL došla zajedno s članovima njezinog izbornog stožera te da je tijekom emisije ušla u režiju i zatražila da se “zbog produljenog trajanja i umora predsjednice, debata završi”.

Na pitanje urednice emisije je li to službeni stav stožera, gospođa Margaretić Urlić je odgovorila da “dolazi u ime stožera”, izvijestili su s RTL-a nakon medijskih upita i izjava iz oba stožera predsjedničkih kandidata o tome tko je tijekom RTL Duela zatražio preskakanje zadnje tematske cjeline i završetak emisije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI