HDZ ŽESTOKO ODGOVORIO GRMOJI: ‘U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca istine’

Screenshot

Iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na svojoj službenoj stranici na Facebooku odgovorili su na izjavu Nikole Grmoje (Most) da “su iz središnjice HDZ-a dobili poruke u kojima se prijeti ljudima otkazima, ako potpišu referendum koji je pokrenuo Most”.

“Nikola ‘Ivermektin’ Grmoja – u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti – ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila i koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda. U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca istine. No, što smo drugo od njega i mogli očekivati”, piše u objavi HDZ-a na Facebooku.

“Mostov mitraljezac s ćorcima – gigant teških riječi, laži i uvreda, a liliputanac postignuća – i dosad je bio komičan u nezasitnoj potrebi da se ovako infantilno pravi važan: svaku svoju izjavu, ma koliko besmislena bila, proglašavao je ‘prekretnicom’, ‘presudnim trenutkom’, a svaki svoj populistički manevar, ma koliko bio jadan,’“veličanstvenom pobjedom’. I tako nekoliko puta dnevno. Bio je komičan u svojoj opsjednutosti vlastitim egom te mržnjom prema stranci koja ga i u rodnom mu Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje, a sad je s novom laži postao – ridikulozan.

Žao nam ga je. Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom, pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u. Na njegovu tugu, ni sad neće uspjeti. Kako kaže izreka iz doline Neretve – U Grmoje su kratke noge! Ali ne brinite, Grmoja će i dalje mrziti i vrijeđati sve koji se ne dive njemu i njegovoj licemjernoj sekti koja se radi politikantskog profita poigrava s tuđim životima”, objavljeno je na Facebook stranici HDZ-a.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI