Hebrang podržao Škoru u utrci za Zagreb ! Što će na ovo reći Plenković i HDZ?

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kandidat za gradonačelnika Zagreba i šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na svom Facebook profilu pohvalio se jednom neočekivanom podrškom. I to onom od strane jednog HDZ-ova veterana. Riječ je naime Andriji Hebrangu koji u video kojeg dijeli Škoro govori kako su Zagrepčani po ko zna koji put pred velikim ispitom.

“Ovaj put odlučuje hoće li izabrati da grad vode oni koji u životu nikad ništa nisu radili, koji samo lijepo pričaju i znaju i mogu sisati različite fondove, kako one u inozemstvu tako i domaće”, govori Hebrang koji za Domovinski pokret ističe kako ga čine ljudi koji su dokazali da znaju raditi, organizirati , priskrbiti, otvarati poslove i zapošljavati ljude.

“Mi danas biramo odlučujemo li da glavni grad svih Hrvata daje ruku ljevici koja je ne samo nesposobna nego nije ni suverenistička, i s druge strane daje ruku suverenističkom pokretu, a suverenizam znači brinuti se o svojima i svojem”, ističe Hebrang.

Zaključuje kako u nedjelju nije odluka samo o gradonačelniku Zagreba, nego i o budućnosti Zagreba i Hrvatske.

Zahvala



Škoro se Hebrangu i zahvalio sljedećim riječima: “Od srca hvala prof. dr. Andriji Hebrangu na podršci! Hvala mu što je u Domovinskom pokretu prepoznao pokret suverenizma koji je sposoban suprotstaviti se nesposobnoj i nesuverenističkoj ljevici, ne samo u gradu Zagrebu već i na nacionalnom nivou”, zaključio je.

Inače kao što je vjerujemo  poznato HDZ svojim biračima nije dao uputu za koga da glasaju u drugom krugu lokalnih izbora. Ni Hebrang očito dvojbi oko toga nema.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI