HEP OTPISAO TRAŽBINE! Pomoć stradalima od potresa s petrinjskog područja

Grgur Zucko/PIXSELL

Na temelju zaključaka Vlade u prvih šest mjeseci ove godine, a nakon potresa u Petrinji Hrvatska elektroprivreda (HEP) otpisala je više od 60 milijuna tražbina kao pomoć stradalima, objavljeno je nakon sastanka HEP Opskrbe s najvećim kupcima električne energije u Dalmaciji.

Kako se navodi u priopćenju, kupci su dobili informaciju o “dinamičnim tržišnim kretanjima” te o aktivnostima koje su HEP Opskrba, kao vodeći hrvatski opskrbljivač energijom i HEP grupa u cjelini, poduzele u ovoj iznimno teškoj godini.

“Ulaganja u obnovu distribucijske mreže na potresima pogođenim područjima iznose više od 240 milijuna kuna”, navodi se u priopćenju i dodaje da se obnova mreže i pomoć stradalnicima nastavlja.


Među nazočnima na sastanku bili su predstavnici tvrtaka poput Cemexa, AD Plastika, Tommyja, OTP banke, Studenca i mnogih drugih. Bila je to prilika za razmjenu iskustava najvećih gospodarstvenika, uspostavu kontakata i novu poslovnu suradnju, piše u priopćenju.

Kako je istaknuo direktor HEP Opskrbe Davor Guttert, uz Osijek, Opatiju i Split, ovogodišnji susreti kupaca održat će se i u Zagrebu. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI