HERMAN PONOVNO OPLEO PO TOMAŠEVIĆU: ‘Nadam se da je sazrio i da će s aktivizma prijeći na vođenje grada’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je ponovno izabran za predsjednika zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman odmah je uputio oštre poruke zagrebačkom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću.

Poručuje kako se nada da je Tomašević “napokon sazrio da iz aktivističkih voda prijeđe u ozbiljno vođenje Zagreba”.

“Ako je ovo način da se od aktivizma prijeđe prema ozbiljnom vođenju Grada Zagreba, onda to pozdravljamo”, rekao je Herman zamoljen da komentira potez zagrebačke Gradske uprave koja je za preuzimanje i oporabu biootpada odabrala zajednicu ponuditelja oko tvrtke Ce-za-r, koja je dio C.I.O.S. grupe Petra Pripuza.


Kritizira i kako su u platformi Možemo, u izbornoj kampanji “pjevala jedno, a sada se radi nešto u potpunosti drugo”.

“To je najbolja poruka onima koji su birali platformu Možemo”, rekao je Herman nakon zajedničke sjednice Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i saborskog Kluba HDZ-a.Zahvalio se i svim članovima koji su mu na unutarstranačkim izborima iskazali povjerenje te  je pozvao na zajedništvo unutar lokalnog ogranka i dodatno “zbijanje redova” kako bi na idućim lokalnim izborima bili spremniji.

“Zagrebački HDZ je daleko jači i snažniji nego je to bio jučer. U zagrebačkom HDZ-u ima mjesta za svakoga člana i na idućim izborima planiramo preuzeti odgovornost za vođenje Grada Zagreba te dobiti većinu u Gradskoj skupštini”, poručio je Herman.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI