HGSS OBJAVIO DETALJE TRAGIČNE POTRAGE: Turska djevojčica utopila se u Dragonji, na terenu su bile sve raspoložive snage

FOTO: HGSS

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) oglasila se o potrazi za turskom djevojčicom čije je beživotno tijelo pronađeno ranije danas.

Tvrde da su, uz članove Stanice Istra, iz različitih dijelova Hrvatske na teren po pozivu izašla i četiri potražna K9 tima HGSS-a sa psima.

“Uz članove Stanice, koji se odmah uključuju u potragu, iz različitih dijelova Hrvatske odmah na teren kreću i četiri potražna K9 tima HGSS-a sa psima.


U dva dana potrage HGSS koristi svoje različite potražne resurse; sedam kilometara obale i tok rijeke pretražuju pješaci tragači i ronioci, a na vodi se koriste laka plovila.

Za nestalom djevojčicom od petka su tragali pripadnici Policijske postaje Buje, Riječka specijalna policija, interventna policija iz Pule, ronioci ATJ-a Lučko, djelatnici civilne zaštite državne intervencijske postrojbe Rijeka, vatrogasci i pripadnici lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, istarski Crveni križ te slovenski policajci i vatrogasci.Tijelo nesretne djevojčice pronađeno je u subotu oko 12:30”, objavili su iz HGSS-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI