HOĆE LI PLENKOVIĆ PRIHVATITI IZAZOV? Raspudić otišao korak dalje i pozvao Plenkovića na ‘okršaj’ pred Remetincem!

Facebook

Nakon što ga je predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu pozvao Ninu Raspudića da dođe s njim u obilazak Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, Raspudić je Plenkovića pozvao na sučeljavanje u ponedjeljak u 12 sati ispred zatvora u Remetincu.

Raspudićevu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.


Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne. Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija”, napisao je Mostov saborski zastupnik.Facebook Comments

Loading...
DIJELI