HOROR U KANADI! Potraga za dvojicom muškaraca koji su ubili najmanje 10, a ranili 15 osoba

Screenshot:YouTube

U pokrajini Saskatchewan u Kanadi dogodilo se strašno ubojstvo! Dvojica osumnjičenih za koje se vjeruje da su ubodima nožem ubili 10 i ranili najmanje 15 osoba su u bijegu, objavila je kanadska policija.

Izvori iz policije rekli su kako su to Damien Sanderson i Myles Sanderson. Navodno oni putuju u crnom Nissan Rogueu. Ubodi su prijavljeni rano ujutro po lokalnom vremenu, a policija je izdala upozorenje od opasnih osoba u cijeloj pokrajini.

Do poslijepodneva su slična upozorenja izdana i u susjednim pokrajinama Alberti i Manitobi.

Nije poznato jesu li osumnjičeni promijenili vozila.

Zapovjednica Kraljevske kanadske konjičke policije Rhonda Blackmore je istaknula kako  vlasti ne znaju jesu li osumnjičeni promijenili vozila.“Njihova lokacija i smjer putovanja su nepoznati. Užasno je što se danas dogodilo u našoj pokrajini”, rekla je Blackmore.

Dodala je kako je policija još uvijek u početnoj fazi istrage, pokušava utvrditi odnos između dvojice osumnjičenika i jesu li bili poznati policiji. Nije mogla navesti motiv napada.

Napadi su se dogodili na više lokacija, a policija istražuje 13 mjesta na kojima su pronađene ili mrtve ili ozlijeđene osobe.

Na konferenciji za novinare policija je rekla da se čini da su neke od žrtava bile na meti osumnjičenika, dok su druge nasumično napadnute. U potrazi za osumnjičenima policija je angažirala dodatne snage.

Možda ima dodatnih ozlijeđenih žrtava koje su se same prevezle u razne bolnice, naglašeno je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI