HOROR U OSIJEKU! Petogodišnjoj kćeri puštali porniće sa životinjama: ‘Dok se mama i tata seksaju, ja se seksam s bratom’

Screenshot/Nova TV

Majka je jednog dana, pretučena po tko zna koji put, otišla prijaviti nasilje u Centar za socijalnu skrb te sa sobom povela petogodišnju kćer, koja je ondje u detalje ispričala kako je gledala spolne odnose roditelja i imala spolne odnose s vlastitim bratom.

Mučnu priču o spolnom zlostavljanju za koje je podignuta optužnica i na sudu u Osijeku donesena nepravomoćna presuda, a u kojoj je žrtva bila petogodišnja djevojčica, a osumnjičen, optužen i osuđen njezin brat, istražili su novinari emisije Provjereno Nove TV. Dok mladić sjedi u pritvoru zbog presude, njegova šira obitelj uvjerena je da on nije kriv.

Za slučaj se saznalo kada je majka jednog dana, pretučena po tko zna koji put, otišla prijaviti nasilje u Centar za socijalnu skrb te sa sobom povela petogodišnju kćer koja je ondje u detalje ispričala kako je gledala spolne odnose roditelja i imala spolne odnose s vlastitim bratom.

Puštali porniće sa životinjama i seksali se pred kćeri

“Dok se mama i tata seksaju, ja se seksam s bratom”, rečenica je koju je u veljači ove godine izgovorila petogodišnja djevojčica u Centru za socijalnu skrb. Da to nije izgovorila, nikada se možda ne bi ni doznalo da je žrtva zlostavljanja od najranije dobi. Tom istom Centru njezini majka i otac poznati su godinama, jer dvoje, od ukupno četvero djece, već su im oduzeli. Petogodišnjakinja je izdvojena iz obitelji tek kada je u Centru počela otkrivati detalje strahota kojima je bila izložena.



U razgovoru s novinarima Nove TV majka je priznala da je njihova petogodišnja svakodnevno kći gledala snošaje te da su spolnom općenju pred djetetom uvertira bili porno-filmovi sa životinjama. Potom bi ono što su roditelji radili na katu djevojčica, po vlastitom kazivanju, navodno radila u prizemlju s bratom i to uz njihov poticaj.

No, dok je brat nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora, roditelji nisu čak ni optuženi.

Rodbina stala iza mladića, uvjereni su da je nevin

Međutim, nad cijeli ovaj slučaj nadvio se veliki oblak sumnje jer osuđeni mladić u to vrijeme uopće nije ni živio s roditeljima. Na to upozoravaju mladićeva rodbina i mještani, a u znak podrške osuđenom mladiću pred osječkim sudom organizirali su i mirni prosvjed.

“Dat ćemo sve od sebe da ga izvučemo iz zatvora i da bude s nama”, kazala je mladićeva rođakinja za emisiju Provjereno koja će večeras biti eitirana na Novoj TV.

“Živa bih skočila u vatru, živa, ne samo ja, nego cijelo selo, svi. Garantiram vam svojim životom, da odete kod bilo koga u kuću i da pitate za njega, svi bi rekli isto da nije kriv”, dodaje Marina.

Cijelo selo znalo je što se događa u toj obitelji

Osuđeni mladić najstarije je dijete u obitelji, a rodbina ističe kako njegova obitelj nije vodila brigu o njemu još od vremena kad je bio beba. Brigu o njemu preuzeo je stric s čijom obitelji je mladić proveo veći dio života. Dok je živio kod strica, roditelji su dobili još dvoje djece, kćer i sina. No, čitavo vrijeme bili su pod paskom Centra za socijalnu skrb i djeca su im ubrzo oduzeta.

Cijelo selo je znalo što se događa u obitelji, a prijave su podnosili i mještani i sama zlostavljana supruga. Međutim, uvijek bi se ponavljao isti scenarij – jedan dan ona bi prijavila supruga, a drugi dan bi povukla prijavu. Kada ju je početkom veljače suprug ponovno pretukao, otišla je u socijalnu službu skupa s kćeri koja je tamo progovorila o spolnom zlostavljanju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI