HOROR U SRBIJI: U vikendici srpskog mafijaša – huligana pronađeni ostaci tijela, sumnja se kako je riječ o fintess treneru

U vikendici najkrvavijeg vođe navijača Partizana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja pronađeni su ostaci tijela.

Srpski mediji iz dana u dan iznose nove detalje djelovanja njegove skupine koja je odgovorna za brojna ubojstva u Srbiji. Više tijela osoba za koje se sumnja da su ih ubili još uvijek nije pronađeno niti se bilo što zna o njihovoj sudbini. Tijekom istrage policija je pronašla i vikendicu pokraj Beograda u kojoj su pronađeni tragovi krvi i higijenskog sredstva za pranje i dezinfekciju. U dvorištu vikendice pronađeno je i mjesto gdje su ostali tragovi spaljivanja. Imali su “ekipu za čišćenje dokaza”, a srbijanski mediji prenose da su ih za to obučavali pripadnici bandi iz Meksika.

Sumnja se i da su se koristili kiselinama koje su topile tijela otetih osoba. Njih bi u vikendicama koje su koristili prvo tukli i mučili, a zatim brutalno ubili. Navodno su im sjekli uši, nosove, vadili oči, lomili kosti…

Posebno se ističe ubojstvo Milana Ljepoje, nekadašnjeg vođe bande Pink Panter, koji je mučen i ubijen u kući strave u Ritopeku.

Velja Nevolja tako je postao prvi srpski neprijatelj, a služio je sustavu koji nije poštovao ljudske živote, kamoli pravdu.



Odigravši svoju rolu u teškoj igri u kontroli kriminalnog miljea završio je u ćeliji iščekujući suđenje koje će biti teško i za javnost.

Danas tamošnji mediji javljaju kako su u njegovoj vikendici pronađeni ostaci tijela, a sumnja se da je riječ o nestalom fintess treneru, ocu Jova Kecmana.

Prema neslužbenim informacijama beogradskih medija od članova obitelji Jova Kecmana uzeti su DNK uzorci. Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga prije nekoliko dana posjetili pripadnici policije, ali je rekao da rezultata još nema.

“Dolazili su ovdje kod mene iz policije i uzeli su mi DNK uzorak, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam… Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao”, rekao je

Facebook Comments

Loading...
DIJELI