HREBAK JE JASAN I NEDVOSMISLEN KAD JE TO U PITANJU: ‘Neka se hapse svi, neovisno o političkoj stranci’

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Saborski zastupnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak poručio je danas, komentirajući uhićenja u Kutini, da podržava uhićenja onih koji su nešto zgriješili bez obzira u kojoj su političkoj stranci.

“Hapse se ljudi iz svih stranka, hapse se nažalost i iz HSLS-a”, izjavio je Hrebak osvrnuvši se na činjenicu da je jedan od uhapšenih predsjednik Gradskog vijeća Kutine Davor Kljakić, bivši član HSLS-a.

“I treba hapsiti sve, neovisno je li netko u HDZ-u, HSLS-u, SDP-u ili nekoj drugoj političkoj stranci”, dodao je Hrebak. Podsjetio je da je odmah nakon izbijanja afere HSLS raspustio županijsku i gradsku organizaciju i izbacio Kljakića iz stranke.

“Što bih ja sada trebao, možete li garantirati za svakog vašeg kolegu u redakciji da sutra neće nešto ukrasti? HSLS ima 5000 članova, što vi mislite da ja poznam svakog člana HSLS-a?” odgovorio je Hrebak na upit novinara je li imao ikakva saznanja o tim nelegalnim radnjama.

Priznao je da ga je zviždačica Adrijana Cvrtila početkom godine upozorila da se nešto događa, ali kaže da ju je uputio neka sve prijavi nadležnim institucijama.“Što ću ja kao predsjednik stranke ulaziti u situaciju gdje netko govori o kaznenim prijavama. Učinio sam ono što smatram svojom odgovornošću predsjednika stranke i građanina i rekao joj – idite i prijavite institucijama”, kazao je gradonačelnik Bjelovara.

Hrebak tvrdi da institucije u Hrvatskoj rade svoj posao, što pokazuje i to što se hapsi kao na tekućoj traci ljude iz svih stranaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI