HRT-ova novinarka detaljno opisala trenutak koji je potresao cijelu Hrvatsku! Svi smo se zabrinuli kad smo to vidjeli..

Foto:HRT

Puno posla, a malo tekućine rezultiralo je u HRT-ovom središnjem Dnevniku kolapsom novinarke Mirjane Posavec koja se povodom tektonskih poremećaja na domaćoj političkoj sceni javljala iz zagrebačkih prostorija Domovinskog pokreta uslijed ostavke koju je dao Miroslav Škoro.

Usred razgovora s Igorom Peternelom, novinarki je pozlilo, a taj je trenutak u sekundi završio na svim domaćim i regionalnim portalima.

“Iznenađena sam odjekom nezgode koja mi se, nažalost, dogodila, i zaista se iskreno želim ispričati svim našim gledateljima koje je taj događaj uznemirio. Ni mom suprugu i djeci te roditeljima i obitelji nije bilo jednostavno to gledati”, rekla je za 24sata i dodala da ih je uplašila.

Zbog tog događaja godišnji će joj odmor, kaže, početi nekoliko dana ranije. Do pada je došlo nakon ranojutarnjih obiteljskih obveza, a onda i ostavke Miroslava Škore na mjestu predsjednika Domovinskog pokreta. Nije pila dovoljno tekućine, prostor je bio klimatiziran, ali vruć, a ni maska na licu nije baš pomogla u čitavoj situaciji.

“Pao mi je tlak i samo sam osjetila iznenadnu slabost nadajući se da ću uspjeti izgurati javljanje do kraja i zahvaliti gostu na vrijeme. Ali, na moju veliku žalost, nisam”, rekla je Posavec i zahvalila se snimatelju koji joj je pomogao u škakljivoj situaciji.



Još je dodala da će se javiti svojoj liječnici i hoće li mortati obaviti kakav dodatan pregled. Kolegica Posavec se zahvalila svima koji su joj poslali poruke i uputili pozivi, bilo ih je kaže puno i svima se zahvalila.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI