HRVATA U NJEMAČKOJ ZATUKLI GRANOM: ‘Imao je planove i snove, a ostavljen je kao pas na klupi da umre’

Foto: Facebook

Na klupici U njemačkom gradu Pforzheim je pronađeno beživotno tijelo Mladena Kranjčeca (31) iz Ivanić Grada koji je posljednjih pet godina u Njemačkoj zarađivao za kruh.

Tamošnji mediji pišu kako je Mladen navodno zaspao na blokovima u blizini rijeke Elz te da su tijekom noći do njega došle tri osobe koje su ga premlatile granom koju su otkinule s obližnjeg stabla. Među njima je bila i jedna žena.

“Imao je planove i snove, a ostavljen je kao pas na klupi da umre”, rekla je ogorčena majka ubijenog mladića za Jutarnji list.

Motivi ubojstva nisu poznati s obzirom da je razbojništvo, odnosno pljačka isključena. Naime, uz njega su pronađeni svi dokumenti, novčanik, mobitel. Neki od njegovih prijatelja sumnjanju na poslove s opijatima.

Mladenova majka Anica u potpunom je šoku. Rekla je kako joj je tog 27. kolovoza kada je zaprimila poziv njemačke policije mobitel ispao iz ruku.



“Kad je telefon zazvonio, osjetila sam neku nelagodu. Muškarac s druge strane, za kojeg se kasnije ispostavilo da je prevoditelj s njemačkog jezika za policiju, pitao me imam li koga u Njemačkoj. Rekla sam da imam sina. Zatim me pitao kako se sin zove, a kad sam rekla Mladen i da će mu rođendan biti 6. listopada, kada će navršiti 32 godine, čovjek me upitao imam li i sina Gorana. Odgovorila sam potvrdno. Nastao je muk, nakon čega je taj čovjek kazao: ‘Gospođo, vaš sin Mladen je ubijen’. Ispao mi je mobitel iz ruke, izletjela sam na dvorište, rastrčala se, nisam znala gdje da udarim glavom od užasa”, rekla je potresena Anica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI