AFERE U HDZ-U! Hoće li se Beroš osvetiti Plenkoviću? Kola su krenula nizbrdo s jednom snimkom

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Mjesecima je aktualna afera “Vjetroelektrane”, a uz to pojavila se i druga, ona vezana za radiologiju.

Naime, aktualizirala se tema nakon što je Uprava KBC-a Sestara milosrdnica početkom tjedna poslala očitovanje koje je od njih zatražio ministar zdravstva Vili Beroš vezano za probleme na radiologiji.

Kako je objasnio v.d. ravnatelja bolnice Marijo Zovak, od ministra se očekuje riješenja u obliku slanja radiologa iz drugih javnih ustanovu u njegovu ili nekakvo drugo rješenje.


”Njemu su ruke vezane, on je odavno u nemilosti premijera Andreja Plenkovića, koji je u obranu Zadravec stao još onda kada su u medije procurile snimke u kojima se prepire sa njom, tada se Plenković i je naljutio na ministra, i jasno mu dao do znanja da stane na loptu”, komentiraju sugovornici bliski ministru Berošu.

Također, dosta njih unutar HDZ-a su uvjereni kako je Vili Beroš upravo taj koji je potencirao aferu sa Zadravec.”Ona po svemu sudeći ima ambicije postati ministrica, a Beroš se iz svoje fotelje ne da pa Plenkoviću preko ovih medijskih napisa daje do znanja da se neće olako predati i da je spreman otkriti još detalja uključujući i one navode o prijetnjama koje je dobivao”, zaključili su sugovornici.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI