AHMETOVIĆ IRONIČNO PORUČILA: ‘Potrebna nam je destrukcija a ne rekonstrukcija, Hrvatskoj trebaju izbori, što prije’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Već dugo vremena najavljivana rekonstrukcija Vlade postat će realnost nakon što je to potvrdio i sam premijer Plenković. Već se i špekulira o mogućim imenima novih ministara i onih koji odlaze iz Vlade. Reakcije o tome stižu i iz oporbenih redova. Kao i uvijek oštro je sve komentirala i politička tajnica i saborska zastupnica SDP-a Mirela Ahemetović.

 

HRVATSKA JE ŽELJNA DEKONSTRUKCIJE PLENKOVIĆEVE VLADE

Vrijeme koje je pred nama donosi “rekonstrukciju Vlade” koja je postala omiljena konstrukcija u javnom prostoru. Zapitajmo se što će hrvatski građani imati od te rekonstrukcije. Ništa dobroga.

Nakon što je Plenkovićeva koruptivna hunta upropastila energetski sektor i prepustila energetsku neovisnost u ruke ljudima koji poziraju uz karte Velike Mađarske, nakon što je subverzivnim i izdajničkim memorandumima ministra Ćorića hrvatska nafta plasirana u Mađarsku kako bi Mađari imali jaču proizvodnju i jeftinije gorivo od Hrvata, nakon što je nelegalnim plutajućim LNG terminalom hrvatskoj javnosti prodana priča kako će plin biti jeftiniji i dostupniji (plin je drastično poskupio, a hrvatska “samodostatnost” očituje se u 20% zakupljenog kapaciteta), rekonstrukcija Vlade označit će samo nastavak agonije hrvatskih građana.



I njima i Hrvatskoj potrebna je dekonstrukcija ovakve Vlade. Hrvatska je sposobna razvijati i održavati vlastitu proizvodnju zemnog plina, uspostaviti i upravljati vlastitim strateškim kapacitetima ukapljenog plina, prerađivati svoju naftu u hrvatskim rafinerijama, konkretno financijski podržati postavljanje solara na krovovima i okućnicama, razvijati i koristiti geotermalne izvore i konačno poticati građansku energiju od koje će koristi imati sami građani. To neće moći dok su „veliki Hrvati“, koji su nas prodali velikim Mađarima, na vlasti.
Hrvatskoj trebaju izbori, što prije, napisala je Ahmetović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI