Arhitekt Otto Barić: “Imam dojam da je odlaskom Bandića došlo do tektonskih promjena”

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Kako je od ranije poznato, arhitekt Otto Barić, sin pokojnog nogometnog trenera Otta Barića, pridružio se timu Jelene Pavičić Vukičević i pojasnio zašto se odlučio na takav korak.

Dosad kritizirao vođenje Grada, sada vidi šansu da se sada nešto napravi.  Do nedavno je govorio da je “duboko nesretan kad vidi što se događa u Zagrebu, kako se živi, da Gradska uprava nije poduzela ništa u Zagrebu te da je u Zagrebu problem kriminal, ne samo neznanje “, a sada je te izjave komentirao ovako: “Dojam mi je da je odlaskom Bandića došlo do tektonkse promjene. Vidim šansu da se sada nešto napravi… Nemam ambiciju biti političar, imam ambiciju biti glavni gradski arhitekt i pokrenuti neke stvari.”

“Odlaskom gradonačelnika stekla se situacija u kojoj se paradigma može promijeniti i stekao sam dojam da ta želja postoji. Kako ćemo nešto napraviti ako ne krenemo mijenjati. Ne zanimaju me ideološka pitanja, zanima me isključivo boljitak grada. Ekipa koja 20 godina vodi grad ima sada šansu napraviti veliki iskorak”, rekao je Otto Barić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI