BAUK O MARTINI DALIĆ NA ČELU PODRAVKE: Kako ide ona narodna izreka? Nije Borg cicija…

Patrik Macek/PIXSELL

SPD-ov saborski zastupnik Arsen Bauk komentirao je sukobe oko ukidanja obvezne članarine Hrvatskoj gospodarskoj komori, ali i imenovanje Martine Dalić na čelo Podravke.

“U petak se parlamentarna većina najprije nije uspjela okupiti, najprije iz opravdanih razloga, a onda su se još posvađali oko jednog oporbenog zakona. Što je isto opravdano, ali to je njihov problem”, osvrnuo se Bauk na rušenje kvoruma u Saboru prošlog petka te dodao: “Da bi za sve probleme koji su zbog toga nastali premijer okrivio oporbu. To je za Nobelovu nagradu za logiku. Znači, da je parlamentarna većina imala jedinstveni stav oko HGK-a, ničega od ovoga ne bi bilo”, rekao je Bauk u Newsroomu N1 Televizije.

Osvrnuo se i na vijest da će Martina Dalić postati predsjednica Uprave Podravke.

“Kako ide ona narodna izreka? Nije Borg cicija. Upotrijebit ću vojnički izraz, nečasno otpušten iz Vlade, ona je otišla iz Vlade mimo svoje volje, smijenjena je da ne bude teret. Kada netko takav dobije (mjesto, op.a.) to je samo po sebi loš imidž za tu tvrtku. Mislim da je to autogol koji je Vlada napravila”, smatra Bauk.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI