BORIS MILOŠEVIĆ: Zakon o obnovi je više od politike, trebalo ga je izglasati

Foto: Cropix

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević u petak je rekao kako bi bila “jaka simbolička poruka od politike da je danas u Saboru izglasan zakon o obnovi”.

Podsjetio je kako je danas točno mjesec dana otkako je potres pogodio Sisačko-moslavačku županiju, dijelove Karlovačke i Zagrebačke županije.

“Mislim da je danas svatko očekivao da će zakon biti izglasan. Bojkot kvoruma je legitimna borba u političkom životu u parlamentarizmu. Međutim, izglasavanje tog zakona je nešto više od politike i mislim da je danas trebalo izglasati taj zakon i na taj način poslati podršku ljudima da politika u Zagrebu misli na njih i da želi da obnova što prije krene”, istaknuo je Milošević za RTL Danas.

Na pitanje je li politika i vladajuća i opozicije danas pokazala da ne misli na nastradale s obzirom na to da zakon nije izglasan, Milošević je rekao da je zakon trebao biti izglasan, jednoglasno ili sa uvjerljivim brojem glasova, “upravo kako bi politika pokazala jedinstvenost i podršku narodu koji očekuje pomoć i koji prima pomoć sve ove dane”.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI