‘BOTOKS U ČELO PA OBRVE ODU PREVISOKO’ Severina se ruga kandidatima za izbore pa otkrila koga podržava!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dva dana prije lokalnih izbora, o svojim se političkim preferencijama oglasila i Severina.

Iz objave na Faceboooku jasno je koga podržava.

“U nedjelju MOŽEMO promijeniti Zagreb. MOŽEMO to ako potrošimo deset minuta: uredimo se, uzmemo osobnu i masku i prošetamo do birališta. A onda u nedjelju padaju sve maske. I zato glasajte u nedjelju!”, napisala je na društvenim mrežama, ne skrivajući simpatije prema kandidatu Tomaševiću.

Tomislav Tomašević je jedini koji može, a mi mu možemo pomoći u tome. Da skine korumpiranu vlast. Ta ista ukorijenjena i premrežena korumpirana klika iznjedrila je izvjesnu Odvažnu i svoju. Odvažna i svoja je ustvari 20 godina ‘ponizna i njegova’. Znala je sve ili je pokrivala. Za netransparentnost, kumove, kćeri i sinove, ‘prijateljice’… Znala je sve što se radilo. Ako nije, još gore po nju”, napisala je Severina, očito misleći na Jelenu Pavičić Vukičević.

No, tu nije stala.



“Još je zanimljivija njezina desna ruka, kandidat za zamjenika. Ivica Lovrić. Tip je prvo uništio zagrebačku kulturu, a onda obrazovanje. Dijelio je s njim optuženičku klupu. Ali kao da smo svi na to zaboravili. Pa nismo. Počeo je čak sličiti na svog vođu. Malo botoxa u čelo, pa obrve odu previsoko. Kao i u jedne ravnateljice zagrebačke poliklinike”, sarkastično je napisala Severina.
Zbog njih, tih i takvih, dvadeset godina nismo imali priliku. Sada MOŽEMO. Tomislav Tomašević, možda je nešto mlađi od one koja je odjednom postala Odvažna i svoja. A ustvari je Tomašević odvažan i svoj. I to je pokazao. I zato ne propustimo ovu priliku. On ni ne zna da ću ovo objaviti. I da, ne propustite, on nosi i Listu MOŽEMO. Jer treba mu većina u Skupštini da bi mijenjao grad. I nema izgovora…Glasajte!”, zaključila je pjevačica.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI