BOŽINOVIĆ NA METI ONLINE PREVARANATA: Pratitelji to baš ne shvaćaju ozbiljno, komentari su poprilično duhoviti

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ministar unutarnjih poslova i čelnik stožera civilne zaštite RH, Davor Božinović našao se udaru na online prevaranata. Netko je naime otvorio profil na društvenoj mreži koji glasi na njegovo ime.

“Pojavio se lažni profil na društvenim mrežama koji se predstavlja u moje ime. Želim samo svima skrenuti pažnju kako je ovo pravi osobni profil, a ni sa jednim drugim nemam veze”, napisao je Božinović na svom Twitter profilu.

Inače, sličan događaj prijavio je nedavno i saborski zastupnik Bojan Glavašević koji je istaknuo kako se na Facebook mreži pojavio profil s njegovim imenom koji ostavlja upitne komentare po društvenim mrežama. Molio je pratitelje tada da mu pomognu prijaviti isti.

Zanimljivo je primijetiti i kako su se Glavaševićevi pratitelji svesrdno uputili na prijavljivanje profila dok se na objavi ministra Božinovića trenutno nižu duhoviti komentari. Jedan aludira čak na ministra Ćorića.

“Možete li na kraju dodati (db) pa da znamo?”, navode jedan. “Što kaže lažni? Jel bar on ublazava mjere? Nikako dočekati…”, dodaje pak drugi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI