BRUTALNI KOMENTARI: Na službenoj Facebook stranici, Plenković promijenio naslovnu sliku

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ne bi inače bila velika vijest, ali promijenom svoje naslovne slike na službenom Facebook profilu, Andrej Plenković privukao je mnoge komentare.

Naime, slogan “Sad je bitno”, završio je kao naslovna slika na Plenkovićevom profilu, a komentari su bili razni.

“Tu si u pravu. Sad je bitno djelovati. 30 godina izdaje i pljačkanja svega stvorenog u bratstvu i jedinstvu je stvarno prekopreviše te zapošljavanja isključivo nestručnih osoba iz bilo kojeg familijarnog stabla, a kamoli dijeljenja statusa branitelja ljudima koji ne znaju ni pištolj rastaviti, a kamoli što drugo”, jedan je od komentara.

Drugi je korisnik društvenih mreža napisao: “Je, sad je bitno da u što većem broju iziđemo na izbore i da vas maknemo s vlasti”, dok se netko pametno sjetio Stožera:

“A nije iduća 2 tjedna?”.



“Slogan je očito smišljao neki rođak ili kum istaknutog HDZ-ovca i uspio vas sve uvjeriti kako je izniman! Nadam se da i njemu niste za ovu umotvorinu koji milijunček uplatili, iako moram priznati slogan odlično odražava vašu stranku i ciljeve, vama je bitno samo sada, a za kriminalnu prošlost, korumpirane ministre i njihove brojne afere imate redovno kolektivnu amneziju. Budućnost vam je jednako kao i prošlost krajnje nezanimljiva. Mora da ste ipak krivo protumačili sve popularniji mindfulness i život u sad”, još je jedna od kritika.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI