Čačić: “Sada smo u drugom krugu ostali samo Stričak i ja i sve prljavštine koje stignu pripisat ću HDZ-u”

Igor Soban/PIXSELL

Poznato je kako je Varaždinska županija jedna utvrda stranke Radimira Čačića, pa tako odlazak u oporbu ne bi dobro došao, jer bi takav scenarij mogao ugroziti koaliciju s HDZ-om u državi.

Čačić se dotaknuo rezultata.

“Nikakav sjajan rezultat oni nisu zabilježili u Varaždinskoj županiji. HDZ je pao i to ozbiljno, lako je to provjeriti. Pokušavaju me sada pobijediti, HDZ bi se ‘ubio’ da me pobijede. Svi su njihovi članovi Vlade, uključujući i premijera, već obišli našu županiju, samo u Novom Marofu su im u kampanji bila četiri ministra. Rade sve što mogu, ali ništa od toga, kada bih se kladio na ishod izbora, rekao bih da je omjer 5:1 za mene”, izjavio je Čačić.


Također je rekao kako nema zamjerki na vođenje kampanja svog protukandidata, ali…

“Sada smo u drugom krugu ostali samo Stričak i ja i sve prljavštine koje stignu pripisat ću HDZ-u. Već na prvu prljavštinu reagirat ću na kršćanski način – tko tebe kamenom, ti njega sjekirom. Na mojem plakatu pisat će – Čačić da, HDZ ne. Time šaljem jasnu poruku da je na jednoj strani čovjek, a na drugoj politička stranka, odnosno stranački vojnik. Ako iz HDZ-a neće prema meni stizati prljavštine, kakav god da bio krajnji rezultat, to neće utjecati na naše odnose na razini države”, rekao je.Facebook Comments

Loading...
DIJELI