DA LI JE OVIME BOCNUO PREMIJERA? “Da živim u Zagrebu, glasao bih za Škoru!”

Screenshot

Ivan Anušić na istoku Hrvatske pokazao se kao jedna čvrsta snaga HDZ-a jer je nakon ovih lokalnih izbora ostao na funkciji osječko-baranjskog župana.

Anušić je izjavio kako HDZ može biti zadovoljan ovim lokalnim izborima jer su u suštini zadržali isti broj župana, gradonačelnika i načelnika.

Što se tiče Vukovara u kojem će se u drugom krugu sučeliti Ivan Penava i HDZ-ov kandidat, Anušić kaže, bit će borba te su dotaknuo i rezultata Davora Filipovića u Zagrebu


“Penava ima dosta kvalitetnu i veliku prednost koliko sam zapazio već u prvom krugu.  Nećemo odustati, nećemo to naravno pustiti slučaju, niti će Penava to pustiti slučaju. HDZ u Zagrebu nikad pretjerano dobre rezultate nije imao, vjerojatno postoji jedan sustavni problem koji se događa već desetljećima na području Zagreba i zbog čega HDZ ne uspijeva ostvariti kvalitetne, jake rezultate”, izjavio je.

Dotaknuo se i toga za koga bi glasao da živi u Zagrebu.“Ja osobno, da sam u Zagrebu i da živim u Zagrebu, ja bih glasao za gospodina Škoru, a kako će glasati članovi HDZ-a i birači HDZ-a to ne znam, niti na to mogu utjecati”, rekao je Anušić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI