Daniel Spajić kazneno prijavio Vilija Beroša!

Foto: Pixsell

Saborski zastupnik i kandidat Domovinskog pokreta za župana Virovitičko-podravske županije Daniel Spajić podnio je kaznenu prijavu protiv ministra zdravstva Vilija Beroša, kako je navedeno na Facebook stranici Domovinskog pokreta “zbog zlouporabe položaja i ovlasti u slučaju javne nabave za IT projekt eBolnice!”

“Domovinski pokret neće dopustiti da i ovu aferu gurnu pod tepih”, napisali su.

Objavu Daniela Spajića prenosimo u cijelosti:


“Kako sam i najavio, podnio sam kaznenu prijavu protiv ministra zdravstva Vilija Beroša zbog zlouporabe položaja i ovlasti u slučaju javne nabave za IT projekt eBolnice. Riječ je o usluzi izrade projektne dokumentacije i tehničke specifikacije te usluzi stručnog koordinatora čija procijenjena vrijednost iznosi 1.140.000,00 kuna bez PDV-a. Iz EU fondova odobreno je cca. 300 milijuna kuna što je trebao biti najveći digitalni projekt u javnoj upravi u RH. Ministarstvo zdravstva je ovaj unosan posao dodijelilo tvrtki bivšeg Sanaderovog ministra Nevena Ljubičića, pa ga u međuvremenu i poništilo.
No Domovinski pokret i ja osobno nećemo dopustiti da i ovu aferu gurnu pod tepih! Odlazak Beroša nije dovoljan! Ministar mora odgovarati za kazneno djelo počinjeno na štetu proračuna RH!”, napisao je Daniel Spajić.

SPAJIĆ KAZNENO PRIJAVIO BEROŠA!
Saborski zastupnik i kandidat Domovinskog pokreta za župana Virovitičko-podravske…

Posted by Domovinski pokret on Monday, April 26, 2021Facebook Comments

Loading...
DIJELI