DARIJA OREŠKOVIĆ O LOKALNIM IZBORIMA: ‘Milan Bandić je već sada gotov’, a za izjave Milanovića kaže da truju javni prostor

screenshot

Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i čelnica Stranke s imenom i prezimenom Dalija Orešković komentirala je spajanje stranke Pametno i Stranke s imenom i prezimenom te lokalne izbore.

Navodi kako će se stranka Pametno nastaviti postojati, a Stranka s imenom i prezimenom će se ugasiti te dodaje da još razmišljaju o novom imenu. Istaknula je kako im je najvažniji sadržaj i ljudi.

“Vjerujem da suradnja ovog puta itekako ide. Suradnja s Marijanom Puljak i Ivicom Relkovićem je jedno od ugodnijih iznenađenja na mom turbulentnom političkom putu. Ideja je tog kluba da posluži kao nekakva platforma za ujedinjenje stranka. Dug je to proces koji traži jako puno razgovora i jako puno kompromisa s ljudima”, objasnila je za N1.

Za nadolazeće lokalne izbore s naglaskom na Zagreb rekla je da treba dobro promisliti što Zagrebu treba.

“Ja sam jedan od onih koji vjeruju da je Milan Bandić već sada gotov, ali da nam ovog trena prijete puno veće opasnosti loših kandidata s ove druge strane. Bojim se da bi nakon Bandića mogao doći netko drugi puno zloslutniji i koruptivniji od njega”, zaključila je.Dodala je da se neće kandidirati za zagrebačku gradonačelnicu rekavši kako nije lako promovirati u javnosti nove ljude jer kao relativno mala stranka nemaju toliki prostor da mogu pokazati svu kvalitetu kadrova koje imaju.

“Zna se da ja neću ići za gradonačelnicu Grada Zagreba. Mislim da smo mi potvrdili rejting kojeg smo ostvarili na parlamentarnim izborima. Mislim da je zadatak mene i Marijane da budemo perjanice ideja obavljajući funkcije u Hrvatskom saboru”, istaknula je.

Za izjave Zorana Milanovića navodi da zagađuju i truju javni prostor.

“Mislim da koriste samo onim političkim elitama kojima je u interesu da na sljedeće izbore, koji god oni bili, izađe što manje birača. Na ovaj način se degradiralo sve što ima ikakav prizvuk bavljenja javnim poslovima i politikom”, zaključila je.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI