Detalji pucnjave u Zagrebu: Tko su akteri vatrenog obračuna na Žitnjaku?

ilustracija

Hicima iz kalašnjikova izrešetali su i teško ranili muškarca i ženu pokraj luksuznog BMW-a X5.

U petak pred zoru u zagrebačkoj Lovinčićevoj ulici, nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici, došlo je do pucnjave i sukoba između dva otprije sukobljena romska klana. Ranjeni su 31-godišnji E. H. i njegova 31-godišnja partnerica A. M. B., koji su prevezeni u KB Merkur s teškim ozljedama, ali su izvan životne opasnosti.

“Ono što je dosad poznato jest to da je 31-godišnji E. H. s partnericom bio u luksuznom terencu BMW X5 oko 4 sata, i to na parkiralištu u popriličnom mraku, gdje je slab promet. U jednom trenutku u njih se iznenada zabio BMW talijanskih oznaka došavši iz suprotnog smjera. Strana jurilica ih je očito pratila, a nakon sudara iz nje je izašao”, neslužbeno doznaje Jutarnji, F. Č., stari policijski znanac koji je na tjeralici jedne susjedne zemlje.

Netrpeljivost između dviju obitelji izašla je na vidjelo, mrakom su odjekivali krici i ženski vapaji u pomoć, kad se F. Č. počeo fizički obračunati s E. H., nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu, ostavivši auto na mjestu nesreće. Potom se ulicom vrlo brzo provezao drugi automobil s četvoricom muškaraca kroz čija su prozorska stakla izvirivali kalašnjikov i još jedno oružje. Meci su fijukali na sve strane dok je E. H. bio kraj auta, a njegova djevojka u vozilu, piše Jutarnji dodajući da je policija na mjestu događaja pronašla 60-ak čahura.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI