Detalji teške prometne nesreće u zagrebačkoj Dubravi: Policija otkrila što je prethodilo kaosu

U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima Zagreb i Hrvatsku su šokirale nevjerojatne snimke iz zagrebačke Dubrave. Kako je poznato od ranije, vozač Audija A5 pri velikoj brzini je izgubio kontrolu nad svojim vozilom i zabio se u nekoliko parkiranih automobila.

Kako je izvjestila policija u Zagrebu, sumnja se kako je vozač počinio kazneno dijelo obijesne vožnje.

Podsjetimo, ova prometna nesreća se dogodilo oko 14:30 na Aveniji Dubrava, a vozač je na raskrižju zaustavio se iza automobila marke Mini Cooper te je naglo krenuo prema naprijed gdje je udario spomenuto auto i umjesto da ostane na mjestu nesreće, pobjegao je.

Ubrzo je izgubio kontrolu nad automobilom i udario nekoliko parkiranih automobila te je njegovo auto završilo na krov ostavši na tramvajskim tračnicama.

Ubrzo je izgubio kontrolu nad vozilom te je naletio na osobne automobile marke Renault Kangoo i Renault Megane, koji su bili nepropisno parkirani na nogostupu. Audi je nastavio nekontrolirano kretanje i naletio na BMW, koji se nalazio također nepropisno parkiran na nogostupu, a koji je od siline naleta odbačen pri čemu je naletio na 67-godišnjeg pješaka što je vidljivo u videu.



Iz policije su potvrdili kako je vozaču Audija trebala biti pružena liječnička pomoć, ali ju je odbio te su mu privremeno oduzeli automobil kako bi mogli točno utvrditi okolnosti nastanka prometne nesreće.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI