IZLAZE STRAŠNI DETALJI UBOJSTVA U SPLITU: Sin osumnjičen da je zapalio majku i bacio je u kadu

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

U nedjelju je u stanu u Splitu pronađena mrtva žena, a danas je kao osumnjičeni ispitan jedan njezinih sinova, javlja Slobodna Dalmacija.

Njezin stariji sin, 39-godišnji B.S. ispitan je u policiji. Mlađi sin nalazi se u pritvoru zbog obiteljskog nasilja, pa je on isključen kao mogući počinitelj.

Slobodna doznaje da će 39-godišnjak biti priveden uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo na posebno okrutan način iako je, po prvim informacijama, baš član obitelji bio taj koji ju je navodno pronašao i pozvao dežurne službe da je spase.

“U događaju o kojem smo jučer izvijestili, a gdje je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe, utvrđeni su elementi kaznenog djela. Danas je uhićena jedna osoba te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo”, izvijestili su u ponedjeljak poslijepodne iz splitske policije.

Tijelo je pronađeno u kadi, a prednji dio tijela je bio u velikoj mjeri prekriven opeklinama, odnosno praktički karboniziran. Istraga tek treba utvrditi kako je došlo do smrti, odnosno je li sin majku slučajno zapalio pa je pokušao ugasiti bacivši je u kadu punu vode ili se ubojstvo odigralo na neki drugačiji način.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI